Despre noi

Cine, sau ce este VEKBAN S.R.L.?

FOARTE MULT, DE NEEGALAT ȘI DE NEÎNTRECUT! 

De ce? Vă explic pe parcurs.

Dar, haideți să vedem, CE ESTE UN ACOPERIȘ SAU  UN SISTEM DE ÎNVELITOARE, ÎMPREUNĂ CU SISTEMUL PLUVIAL DIN TABLĂ PREVOPSITĂ?

În urmă cu mai bine de un sfert de secol, adică 25 de ani, UN GRUP DE TINERI TALENTAȚI, DORNICI DE AFIRMARE și inovatori, în frunte cu mine, VEKONY ADALBERT, am adus în N-V ROMÂNIEI, adică Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor „ACOPERIȘURILE ÎMPREUNĂ CU CETĂRNELE DIN TABLĂ!”  Dar nu orice badog, ci tabla LINDAB, de cea mai bună calitate, cu 9 straturi de protecție, vopsite atât pe exterior, cât și pe interior! Oțelul suedez NU are nevoie de prezentare, timpul, deceniile a dovedit calitatea și durabilitatea lor.

Scurt istoric

Cu foarte multă muncă, abnegație, perseverență și încredere în viitor, am urcat pe treptele recunoștinței și a valorii, dovadă fiind zecile de diplome de campioni, primite de la furnizorii noștri de prim rang: Lindab, Fakro, Velux, Tegola, Rigips, Bramac, Bilka și nu în ultimul rând Impro și Wetterbest, care va deveni noua valoare și putere în TABLĂ, fiind din grupul Kingspan! 

Seriozitatea și investitiile se răsplătesc! Aceste diplome NU se cumpără din aprozar, pentru acestea se muncește, se transpiră! Așa am ajuns în anul 2000 eu, Vekony Adalbert cu echipa mea între primii 5 dealeri Lindab din România, ceea ce pentru SATU MARE, un ținut uitat în timp, datorită aleșilor locali din ultimii 30 de ani, este o foarte mare realizare, performanță neegalată! Construcția de pe Aurel Vlaicu, nr. 102, totul din metal, construcție ușoară, europrofile anvelopate (îmbrăcate) cu tablă, a fost mult timp pe site–ul Lindab-ului din Suedia, ca și lucrare de referință cu multe lucruri noi, inovatoare.

Experiența

Și așa, pas cu pas, crezând asiduu, nebunește în viitorul acestor produse de calitate first class, premium și asigurând seriozitate, profesionalism, devotament și cunoștințe de înalt nivel, participând la multe cursuri, prezentate de cei mai buni profesioniști și asigurând montaje profesionale, alegerea mea s-a dovedit în timp ca fiind cea mai bună! În acești mulți ani am învelit „HECTARE” de acoperișuri, noi și vechi, atât rezidențiale cât și industriale! 

Am ținut tot timpul, iar acum țin și mai mult la calitate. În 25 de ani NU am avut nicio reclamație, nu am schimbat niciun acoperiș! Nu am avut, nu avem și nu voi avea niciodată marfă de proastă calitate!

Ce este mai satisfăcător decât să vezi zâmbetul, bucuria oamenilor pe care i-ai scăpat de probleme, de infiltrații, de grija că NU le mai plouă în casă, NU le este distrus rezultatul muncii de o viață?!

Provocări

Totdeauna mi-au plăcut provocările, noul, inovatorul, și cu curaj am pornit acum 25 de ani cu „TABLA” Lindab, părintele, creatorul acestui sistem de neegalat, iar mai târziu, fiindcă a cerut piața, buzunarul majorității clientilor, România devenind cea mai săracă țară a Europei și nu numai, deci  datorită conjuncturii , de  13  ani promovăm  și vindem produsele, tabla BILKA, si vom vinde până când va  fi un business reciproc avantajos.

Prezent

Nu trăiesc din istorie, mă interesează prezentul și mai  mult viitorul. Mult mai încrezător și cu fruntea sus mergem mai departe, dar numai  înainte!

Pe lângă produsele BILKA, care sunt ponderea vânzărilor, mai comercializăm la cerere, și alte mărci de calitate : WETTERBEST, IMPRO și LINDAB .

Garanția calității

Cum nu am făcut, nu fac și garantat nu voi face niciodată politică, vă pun o întrebare foarte serioasă și de actualitate:

Doriți un acoperiș, o învelitoare de calitate și aveți și banii pentru ea?

Noi vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul firmei noastre, la adresa menționată, pentru a vă convinge personal de cele relatate mai sus! 

La noi puteți cumpăra și în 6 rate egale, fără dobândă și fără comision și mai și primiți înapoi pe card 2% din valoarea cumpărăturilor! Este un mare avantaj, o oportunitate!

Nu uitați un lucru: un acoperiș din tablă de cea mai bună calitate, nimeni nu-și cumpără pentru el, ci pentru nepoți! Durata de viață este de peste 60 de ani! Garanții de zeci de ani! Ce mai altceva? Vă spun eu! Măsurători pe șantier, pe acoperișul vechi, din exterior, dacă este schimbare de învelitoare (motanul încălțat)! Adică, MĂSURĂM, DESENĂM, CALCULĂM, și primiți o ofertă până la ultimul șurub, chițibuș franco-beneficiar, adică acasă, transportul fiind gratuit! Și încă ceva! Fiindcă nu este nici moral și nici legal să vă oblig să montați învelitoarea (tabla) sau sistemul pluvial (jgheaburi și burlane) cu montatorii noștri parteneri agreați și învățați, EU vă dau garanția pe materiale, pe baza facturii fiscale emise (NU caiet cu pătrățele cum fac alții, aviz ANAF) și a certificatului de garanție a producătorului, iar montatorul vă garantează montajul! La solicitare, vă asigurăm montatori parteneri agreați care știu (6 ani am montat și noi), fiindcă au fost la cursuri sau i-am învățat, au scule fiindcă eu le-am asigurat, au cuvânt, nu fură, lucrează bine și destul de repede!

Calitatea este deviza noastră comună! 

Cariere

Dacă v-am convins și aveți chef de lucru și credeți că în scurt timp vă puteți ridica la nivelul nostru, vă așteptăm cu brațele și ușa deschisă, să facem împreună niște bănuți pentru un trai decent, mai bun, conform dorințelor noastre!

Căutăm: Director vânzări, Ingineri Constructori, Agenți Vânzări. Bănuți, foarte mulți! Sincer! Haideți să vă arătați dorința! Voința! Restul face to face.

Încheiere

Na, cam asta am fost și suntem, fiindcă eu, Vekony Adalbert administratorul societății nu sunt mulțumit niciodată, dorim tot timpul să devenim mai puternici, mai buni și mai competitivi!

Lucrări de referință?! Aproape la tot pasul, pe orice stradă. În anumite zone, străzi, am făcut chiar „cartiere”! Sunt frumoase, chiar de admirat, lucrări executate de montatorii noștri pricepuți. Mulți au reușit să ducă această meserie de montatori de table la nivel de artă! Dovedesc acest lucru multele lucrări pe care le puteți admira în împrejurimi.

Modele? Câte vreți! Fiecare furnizor are o gamă foarte variată de produse, atât ca și modele, cât și straturi de acoperire, implicit garanții, cât și nenumărate culori în toate variantele. De toate acestea vă puteți convinge, pe viu, la depozitul nostru din Satu Mare, str. Energiei, nr. 5, unde este expusă toată gama de produse comercializate.

Sunt multe de așternut pe hârtie, fiindcă sunt foarte, foarte mulți ani de muncă asiduă, plătită cu sănătatea, dar făcută cu plăcere, din tot sufletul și cât voi trăi tot table voi vinde!

Vă așteptăm cu drag!

Furnizorii noștri

logo bilka

Furnizorii noștri

Ferestre de mansardă
Țiglă metalică
Jgheaburi și burlane
+ 0 %
Clienți mulțumiți
1 +
Ani de Experiență